Ønsker du å bli en mer harmonisk og glad forelder?

 • Savner du å være en sparringspartner for ungdommen der dere kan snakke om alt så du vet hvordan hun egentlig har det? 
 • Ønsker du at barnet ditt skal komme til deg om hun har kranglet med venner, har kjærlighetssorg eller strever på skolen?
 • Savner du en familie som ønsker å tilbringe tid sammen?


 • Vil du lære hvordan du lager gode avtaler om mobilbruk, lekser og leggetider, som gir mening for ungene og dermed slippe unødvendig mas og krangling?
 • Vil du lære hvordan du setter grenser som dine barn/ungdommer forstår, og dermed gjør det lettere for dem å følge disse?
 • Vil du lære hvordan du håndterer en hissig 5-åring eller frustrert tenåring, slik at dere kan snakke rolig sammen?


Hvis du tenker YES dette vil jeg, da er dette kurset midt i blinken for deg!


   Hva du vil oppnå etter endt kurs

 • Du blir en mer harmonisk og glad forelder
 • Du kommuniserer på en måte som ikke skaper motstand og som gir godt samarbeid 
 • Du blir tydeligere og mer selvsikker i foreldrerollen
 • Du setter grenser som ungene forstår og respekterer
 • Du håndterer utfordrende adferd og kommunikasjon på en god måte
 • Ungene får respekt og tillit til deg både som forelder og leder
 • Du får en kjærlig familie med latter og humor 


Kursopplegget

 • Du får tilgang til alt materialet med en gang
 • Metoden er lett å forstå og ta i bruk
 • Du eier det i ett år og kan se og høre på når det passer deg
 • Alt kan lyttes til som lydfil - perfekt for kjøreturen
 • Jeg er kjent for å være en engasjert, folkelig og inspirerende kursholder

   

BESTILL HER

Verdi 13.347,-
Din pris 5.347,-

3 månedlige avdrag

1.890,-

Les videre
👇🏻 👇🏻 👇🏻

Fredsarbeid i heimen

“Min opplevelse er at denne fantastiske dama har gjort at vi har en
mye mer harmonisk familie med mye bedre relasjoner.
Evig takknemlig, Annabell! Du har forandret livet mitt og livet til mine barn i en veldig positiv retning! Tidligere ropte jeg til barna jevnlig og var SÅ mye sint og fortvila, nå er det 1,5 år (!) siden jeg sist skrek til mine små, og vi har fått en meget nær og god relasjon. Tusen takk. Tipsene til Annabell hjalp oss mye bedre enn parterapi! - og mannen vet ikke hva slags kurs jeg gikk.”

Innhold i kurset

MODUL 1:
RELASJONSFORSTÅELSE 

Du vil lære en tydelig modell med 6 forskjellige roller som er enkel å forstå og praktisere.

Her skal du lære deg til å identifisere hvilke roller som kommuniserer godt og hvilke som skaper motstand og frustrasjon mellom dere.

Gjennom denne forståelsen vil du oppdage når du endrer en rolle som ikke når inn til ditt barn, så vil hun automatisk gå ut av sin rolle som skaper krøll mellom dere. 

Resultatet er at dere begynner å kommunisere på en mye mer hensiktsmessig og vennlig måte med hverandre.

Når noe ikke fungerer i din familie så er det et symptom på utydelig lederskap.

Nå skal du få lære hvordan du blir den forelderen du alltid har drømt om å være


MODUL 2:

NY FORSTÅELSE GIR NYE RESULTATER

All adferd er lært adferd.

Vi alle programmeres ubevisst fra vi er små av våre foreldre.

Du skal få lære hvordan du kan endre uhensiktsmessige vaner, sånn at både du og dine barn blir bevisst hvilke som ikke fungerer.

Så skal du lære hvordan dere kommuniserer og samarbeider på en ny og effektiv måte. 

For at dere som familie skal få nye og bedre resultat, så må du være villig til å gjøre noe på en ny måte.


MODUL 3:

FORSKJELL PÅ Å REAGERE OG RESPONDERE

Her skal du lære forskjellen på å reagere og respondere.

Når du svarer med samme mynt tilbake til dine barn som de snakker til deg, da reagerer du på dem. Dette fører til at kjeftingen eskalerer og dere begynner å krangle.

Når du forsøker å se situasjon fra ungene sitt ståsted, da er du mer empatisk i din tilnærming og du responderer på en måte som gjør at de umiddelbart vil føle seg sett og møtt av deg og de får lyst både å snakke og samarbeide med deg. 


MODUL 4:
DEN ENESTE DU TRENGER Å HÅNDTERE ER DEG SELV

Den eneste du kan og skal forandre er deg selv.

Når du oppdager og skjønner at den eneste du kan forandre er deg, så blir du å oppleve mye større frihet og mestring i møte med andre mennesker.

Det blir enklere for deg å unngå å bite på agn = svare tilbake på samme ufine måte.

Du blir mer bevisst hvordan du responderer i situasjoner som tidligere endte med krangling og beskyldninger. Du og din familie blir en mer sammensveiset og lykkelig flokk. 


MODUL 5:
VISJON FOR DEG OG DIN FAMILIE

Lag deg en visjon som forelder.

Spør deg selv, hvordan vil du at dine barn skal huske deg den dagen de flytter hjemmefra?

Svaret du gir deg selv vil være det som setter en standard for hvordan du vil være som forelder i det daglige.

Det er dessverre noen som har dårlige minner fra sin oppvekst og har derfor dårlig eller lite kontakt med sine foreldre.

Du skal lære å lede dem gjennom barndommen og fram til voksenlivet.

Når du vet hvordan du gjør dette på en tydelig og vennlig måte så vil du bli utrolig takknemlig for at du kom i mål med foreldre-prosjektet ditt.

Les videre
👇🏻 👇🏻 👇🏻

BESTILL HER

Verdi 13.347,-
Din pris 5.347,-

3 månedlige avdrag

1.890,-

Fredsarbeid i heimen

“Foreldrekoden er det beste som har skjedd meg og min familie"

Jeg oppdaget Annabell en sen kveld med mye høylytt irritasjon og krangling før legging. Vond klump i magen og med et stort ønske om å kunne kommunisere uten at det endte i hyl og gråt. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle snu dette mønsteret.

Det var som om hun snakket til meg. Jeg bestemte meg for å få til en forandring i familien med fire barn på 9, 7, 4 og 2 år.

Det viktigste jeg lærte er hvordan jeg kommuniserer med barna. Selv det vanskeligste er mulig å ta opp når jeg gjør det på riktig måte. Ved å ta meg tid til å si pene ting i vanskelige situasjoner, så fikk jeg ungenes oppmerksomhet.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Annabell. Hun har gjort oss til en bedre familie. En familie som prater, lytter og ikke minst bruker spoleknappen når vi kommer skeis ut. Da starter vi rett og slett på nytt.

Om du ønsker å forstå hvordan du kan nå inn til ungene eller tenåringen din, og bli en familie med mer respekt for hverandre, så er hennes metode svært lærerik.

Annabell sin store styrke er at hun formidler sin kompetanse på en tydelig, inspirerende og enkel måte. Det jeg likte best med henne er at hun er ærlig, sårbar og engasjert.”

(mamma til 4)

Les videre
👇🏻 👇🏻 👇🏻

Bootcamp for foreldre!

Verdi 2.500,-

Du får 8 sendinger om kommunikasjon for foreldre og medarbeidere. Jeg underviser både alene og sammen med Dagfinn.

Mange foreldre har sett på disse sammen med barna og tenåringene sine. De sier at ungene blir svært begeistra over innholdet og at enkelte lærere har gitt foreldrene tilbakemelding om positiv endring i klassen hos barna og tenåringene som har tatt til seg noe av kunnskapen.

Du som kjøper Foreldrekoden NÅ, får Bootcampen GRATIS! 

 

Sending 1 - Relasjonsforståelse
Her lærer du relasjonsmodellen enda mer i dybden. Du får eksempler både fra jobb og privat, som hjelper deg å forstå og integrere modellen.

Sending 2 - Tydelig og vennlig kommunikasjon
Du får personlige eksempler om kommunikasjon som virker på jobb og i familielivet, samt forklaring på hvorfor den virker slik at du kan ta i bruk det samme. 

Sending 3 - Bli en stjernekikker
Her vil du lære å fokusere på det du setter pris på og ikke det du blir frustrert av. Poenget med å gi tilbakemelding på det positive, er at du bygger en relasjon som baserer seg mer på kjærlighet og aksept, enn på frustrasjon og kritikk. Dette er en fantastisk måte å skape et godt forhold til ungene dine.

Sending 4 - Livet er en applaus
Du vil forstå hvorfor nærhet og avstand er viktig dynamikk i familien. Når dere har vært tett på hverandre, så vil dere trenge avstand. Når dere har hatt avstand, så vil dere lengte etter å komme sammen igjen. Legg merke til hva jeg sier om små barn som er "sur og grinete". Det kan være uttrykk for at DE trenger å være tett på DEG som forelder, mens du trenger alenetid/voksentid og oppfatter dette som mas. Det er når behovene er forskjellig at det oppstår frustrasjon og irritasjon mellom dere.

Sending 5 - Hva gjør at du føler deg glad eller frustrert
Denne sendinga handler om hvordan tankene dine påvirker følelsene dine. Det er en uskyldig misforståelse at vi trur det er ytre omstendigheter som styrer hva vi føler.

Sending 6 - Forventninger og avtaler
Her snakker jeg om forskjell på disse to. Jeg snakker også om hvorfor du mister energi av å ha for mange "må" og "bør" i livet ditt, mens "vil" og "lyst" gir deg energi.

Sending 7 - Stort hjerte lite ego
Tilgivelse og forsoning. Et stort hjerte og lite ego er fredsarbeid i praksis. Når du får ubehagelige tilbakemeldinger eller havner i en konflikt, lar du hjertet eller egoet vinne? Da kan du spørre deg selv, vil jeg ha rett, eller vil jeg være lykkelig? Du vil lære å oppdage om du er en del av problemet, eller en del av løsningen i en konfliktsituasjon. Jeg kommer med flere eksempler på hvordan du skal håndtere situasjoner slik at tilgivelse og forsoning skjer.

Sending 8 - Du er leder og rollemodell
Du skal lede ungene dine fram til å bli velfungerende unge voksne. Din visjon og dine verdier som forelder vil styre ditt lederskap. Relasjonsmodellen brukes for å tydeliggjøre og eksemplifisere din rolle som leder. Du vil føle deg mye tryggere og stødigere i foreldrerollen.

Flere bonuser

BENTE JOSEFSEN 
NETT- OG SPILLAVHENGIGHET

Driver Frisk uten sukker og har spesialisert seg på avhengighet.

Intervju om nett- og spillavhengighet

Hun og jeg snakker om tydelige strategier og grenser for barn, ungdom og oss voksne for å forebygge nett- og spilleavhengighet.

Bente er smekkfull av kompetanse og erfaring rundt avhengighet og har tydelige, enkle og konkrete eksempler fra eget liv om hvordan begrense spill og nettbruk blant de unge. Du får tips som du umiddelbart kan ta i bruk.

Verdi 1.000,-

MARIA MORK
HJELPER PAR SOM SLITER

Driver Partolken og brenner for å hjelpe par som strever med kommunikasjon.

Intervju om hvordan par skal forstå hverandre

Vi snakker om å gi par hjelp til å forstå hverandre slik at de kan kjenne på friheten over å være seg selv i parforholdet.

Hun er ei utrulig sjarmerende dama som har et lidenskapelig forhold til å hjelpe par med å fortsette å leve sammen. Hennes store visjon er å bidra til at skilsmissestatistikken går ned, sånn at flest mulig barn skal få vokse opp med glade foreldre.

Verdi 1.000,-

 

 

 

BRIAN MAYNE
MÅLOPPNÅELSE

Brian Mayne er foredragsholder, forfatter og leder innen positiv tankegang og måloppnåelse. 

Lær hvordan sette deg mål som blir lett og morsomt å oppnå

En sending for hvordan du setter deg mål som du lenge har drømt om å oppnå.
En sending for hvordan du lærer ungene dine å bruke dette i skole og fritids sammenheng.

Han lærer barn og ungdom 7 magiske nøkler for å programmere underbevisstheten deres.

Verdi 2.500,-

 

 

 

 

 

HERDIS PALSDOTTIR
EMOSJONELL INTELLIGENS 

 Herdis Palsdottir er daglig leder og grunnelegger (sammen med datteren Dora) av EQ Institute AS.

Herdis har også hovedfag i spesialpedagogikk.

Intervju om ensomhet i familien og foreldreskap

Målet EQ Institute AS var å skape et institutt med en ny type terapi (EQ-terapi, som Herdis har utviklet) og et ønske om å bidra til at barn blir møtt på en mer ivaretagende måte enn tidligere generasjoner, slik at de kan utvikle en god selvfølelse eller emosjonell intelligens (EQ).

Verdi 1.000,-

 


Les videre
👇🏻 👇🏻 👇🏻

8 SPØRSMÅL OG SVAR ANGÅENDE KURSET

1: Hvordan er dette kurset annerledes enn alt annet jeg har prøvd?

Det er kombinasjon av videoundervisning og skriftlig materiell med gode eksempler som gjør dette kurset unikt. Du kan ta det i ditt tempo og akkurat når det passer deg, fra din egen stue eller fra senga før du sovner eller står opp.

Du kan repetere det så ofte du vil. Jo oftere du ser på kurset jo bedre vil forståelsen integreres hos deg.

Du vil oppleve at jeg snakker til deg som mamma eller pappa, du vil kjenne på motivasjon og håp for å snu vanskelige og utfordrende situasjoner eller dager til glade og morsomme igjen.

Foreldre som går på kurs hos meg sier at det er de konkrete og tydelige eksemplene som gjør det enkelt for dem å omsette dette til sin hverdag.

2: Hva får jeg ut av dette?

Du kommer til å lære en måte å kommunisere på som gjør at dine unger får lyst å være sammen med deg og snakke med deg. Du trenger ikke mase og kjefte for å nå inn til dem og du vil oppleve at de sitter lengre rundt middagsbordet fordi de faktisk syns det er hyggelig å være sammen med deg.

Du vil bli overrasket over endringene du ser hos dine håpefulle, er et resultat av at du endrer din måte å snakke på.

3: Hvordan vet jeg at dette kurset er ekte og ikke kun en teori?

Du vil oppdage at dette er en gjennomprøvd og levd metode som det vil være inspirerende og enkelt for deg å ta i bruk i din hverdag. Jeg har levd og praktisert alt jeg lærer bort og jeg har svært mange fornøyde kursdeltakere som forteller om familier som har fått en totalt ny hverdag.

4: Hvem kan jeg skylde på hvis dette ikke funker?

Da kan du skylde på meg og kanskje litt på deg selv, haha. Hvis du er villig til å jobbe med dette kurset, så vil jeg bli svært overrasket hvis du ikke får nye og positive resultat.

Jeg får ofte tilbakemeldinger fra foreldre som forteller at deres barn og tenåringer sier de merker forskjell på stemningen hjemme og hvordan de har det som familie.

For meg som mamma og kursholder, så er det den beste tilbakemeldinga jeg kan få. Når dine barn får det godt, kjenner på trivsel og glede i hverdagen, da har både du og jeg lyktes med et svært viktig prosjekt. 

5: Hvorfor skal jeg stole på Annabell?

Jeg har 10 års utdannelse som terapeut, veileder og konflikthåndterer. Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Det endret både meg som mamma og ga våre to sønner livsglede og mestringsfølelse og få ei ny og blid mor. Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom mine onlinekurs og jeg har hatt svært mange foreldre som har gått i veiledning hos meg.

Tilbakemeldingene er at jeg er folkelig, tydelig og bringer inn masse håp og humor tilbake til familiene.

6: Hvordan fungerer kurset?

Du får tilgang på hele kurset og alle bonusene i dag. Du eier det i 12 måneder og kan repetere det så ofte du ønsker.

7: Når skal jeg starte med dette?

Du får tilgang til kurset med det samme du kjøper. Du ser det akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

8: Hva har jeg å tape?

Du taper muligheten å lære fra en entusiastisk og dyktig nordlænning. Du taper muligheten til å forbedre din kommunikasjon og din relasjon til dine barn og tenåringer. Dersom du har strevd til nå, så kommer ingenting til å endre seg før DU endrer deg.

Dette er en mulighet du vil elske at du tok.

Fredsarbeid i heimen

“Jeg er blitt mye mer bevisst på hvordan jeg påvirker andre, og at alt kan sies så lenge jeg sier det på en god måte. Jeg går fortsatt i baret, men mye sjeldnere enn før. Annabell er veldig folkelig av seg, hun er ærlig og ekte. Jeg vil anbefale henne både til mødre og fedre. Som min sønn på 10 år sa: ”Jeg vil at pappa også skal gå hos den damen å lære seg å prate sånn som deg mamma.”

Lege og mamma til 3

Hei, eg er ho Annabell, populært kalt Fredsarbeid i heimen-dama. 

Jeg er lidenskapelig engasjert i å kurse og veilede foreldre som drømmer om å ha en nær og kjærlig relasjon til ungene sine. 

Jeg har 10 års utdannelse som gestaltterapeut, veileder og konflikthåndterer.

Jeg har praktisert det jeg lærte i min egen familie. Når jeg endret meg som mamma fikk våre to sønner bedre selvfølelse og mer selvtillit.

Jeg har kurset tusenvis av foreldre gjennom våre onlinekurs, i tillegg har jeg veiledet medarbeidere og ledere i mange kommuner i temaet tydelig og vennlig kommunikasjon.  

Tilbakemeldingene er at jeg er en tydelig og dyktig formidler. Mine beste egenskaper er at jeg er entusiastisk og humoristisk som person og at jeg elsker å bringe inn håp og mestringsfølelse til mine kursdeltakere.

DSC_1143-1

SLÅ TIL NÅ

FÅ ET UNIKT TILBUD I DAG!

Pris på Foreldrekoden er 5.347,-

8 temaer om kommunikasjon i familie og jobbliv - verdi 2.500,-

Bente Josefsen om nett- og spillavhengighet - verdi 1.000,-

Maria Mork om parforhold - verdi 1.000,- 

Herdis Palsdottir om ensomhet i familien og foreldreskap- verdi 1.000,-

Goal mapping med Brian Mayne- verdi 2.500,-Du får GRATIS BONUSER verdt 8.000,-

  

Du betaler kun 5.347,-

 

BESTILL HER

Verdi 13.347,-
Din pris 5.347,-

3 månedlige avdrag

1.890,-